In De Tuin van 2020 geniet je deze zomer van een reeks bijzondere zomerconcerten. Een uniek intiem optreden op een prachtig groen eiland vlak onder Rotterdam. Persoonlijk en dichtbij jouw favoriete artiest.

Elk optreden biedt plaats aan maximaal 140 mensen in het speciaal ontworpen theater. De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt voor het initiatief, dus zijn zaken als hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand een vanzelfsprekendheid. Bestel hier arrangementen voor een Sunrise-, Sunshine- of Sunset concert en verras iemand die je lief hebt.

De Tuin van 2020 ligt op een prachtig groen eiland vlak onder Rotterdam. Voor de toegangspoort tot de oude vestingstad Brielle ligt, verscholen achter een oude verdedigingswal en hoge bomen, Het Ravelijn (zoals het eiland officieel heet). Het is een onderdeel van de oude verdedigingswerken van de middeleeuwse stad Brielle. Jarenlang is het eiland niet toegankelijk geweest voor publiek, maar dankzij De Brielsche Aap kan De Tuin van 2020 op deze bijzondere locatie plaatsvinden. Ontdek een klein paradijs op een buitengewoon eiland!

De Brielsche Aap
Kaaisingel 2
3231 KB Brielle

Per dag zijn er drie optredens in De Tuin: om 12.00 uur (sunrise), 16.00 uur (sunshine) en 20.00 uur (sunset). Je kunt hier arrangementen kopen voor een door jouw gekozen dag en tijdstip.

Het optreden in de Tuin duurt ongeveer een uur. We ontvangen je graag een uur vooraf het concert en na afloop kun je nog een uur naborrelen in De Tuin. Dit betekent voor de verschillende shows:

Sunrise
In de Tuin: 11:00 uur
Het Concert 12:00 uur
De Borrel 13:00 uur

Sunshine
In de Tuin: 15:00 uur
Het Concert 16:00 uur
De Borrel 17:00 uur

Sunset
In de Tuin: 19:00 uur
Het Concert 20:00 uur
De Borrel 21:00 uur

Via deze pagina kun je arrangementen voor jouw favoriete artiest bestellen.

Alle arrangementen in De Tuin zijn tafelreserveringen, je zult dus altijd aan tafel geplaceerd worden.

De Tuin van 2020 is rolstoeltoegankelijk. Op locatie is ook een invalidetoilet aanwezig.

Er geldt geen minimumleeftijd in De Tuin van 2020. Voor kinderen onder de 16 jaar is volwassen begeleiding verplicht. Daarnaast vragen wij iedereen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Een arrangement voor een optreden in De Tuin van 2020 koop je vanaf €65,- per stuk. Omdat leveranciers en artiesten voor De Tuin en Het Strand anders durven te denken kunnen we een prijs aanbieden die past bij deze tijd. Zeker gezien het exclusieve karakter en de persoonlijke touch die elke bezoeker zal ervaren. Het zullen gedenkwaardige zomeravonden worden voor zowel de bezoekers als de artiesten zelf.

Alle arrangementen zijn te bestellen vanaf 2 personen.

Het standaard Tuin arrangement bestaat uit ambachtelijk brood met dip en een flesje mineraalwater.

Tuin arrangement
€65,00 per persoon

Ambachtelijk brood met dip

Plat mineraalwater

Wil jij deze dag extra uitpakken? Upgrade dan hier het standaard tuin arrangement naar een van onze andere picknick arrangementen.

Bijvoorbeeld het Morning Glory arrangement. Bij aankomst staat er er dan een goed gevulde picknickmand met hapjes, bruiswater en plat water klaar.

Morning Glory arrangement
€65,00 + €15,00 per persoon

Ambachtelijk brood met dips

Charcuterie | Olijven | Borrelbites

Bitterballen met Franse mosterd

Bruisend mineraalwater | Plat mineraalwater

Durf je het aan om verrast te worden? Kies dan in plaats van het standaard Tuin arrangement het Secret Garden picknick arrangement en word verrast met een rijk gevulde picknickmand.

Secret Garden arrangement
€65,00 + €25,00 per persoon

Ambachtelijk brood met dips | Olijven

Charcuterie | Rode pepers met roomkaas

Nachos met dip

Verse sushi

Warme bites: Bitterbal | Kiphaasje | Kaassoufflé

Bruisend mineraalwater | Plat mineraalwater

Wil je écht uitpakken? Upgrade dan je Tuin arrangement naar een Garden of Eden picknick arrangement.

Garden of Eden arrangement
€65,00 + €35,00 per persoon

Ambachtelijk brood met dips | Olijven
Charcuterie | Kaas

Noten | Rode pepers met roomkaas

Nachos met dip

Verse sushi
Burrata met balsamico parels

Warme bites: Bitterbal | Kiphaasje | Kaassoufflé

Bruisend mineraalwater | Plat mineraalwater

Eventuele allergieën of dieetwensen kun je mailen naar info@detuinvan2020.nl

Om je bezoek in De Tuin van 2020 compleet te maken kun je vooraf vast dranken bestellen. Dit kan uiteraard ook op locatie. 

Ons aanbod in de webshop:

AIX Provence Rosé
€30,00

Veuve Clicquot Ponsardin Brut
€90,00

Veuve Clicquot Ponsardin Brut Rosé
€90,00

Dom Pérignon Champagne
€250,00

Ice bucket Sol, 8 stuks
€40,00

Ice bucket Lagunitas IPA, 4 stuks
€16,00

Wij verkopen geen alcoholische dranken aan bezoekers onder de 18 jaar.

Dat is wel de bedoeling. Op deze site vind je momenteel het meest actuele programma. Momenteel zijn we natuurlijk ook bezig met nieuwe artiesten. Zij zullen via ons Instagram kanaal @detuinvan bekend worden gemaakt. Hou ook de programma pagina op deze site in de gaten voor nieuwe artiesten.

Elk optreden biedt plaats aan maximaal 140 mensen in het speciaal ontworpen theater. De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt voor het initiatief, dus zijn zaken als hygiene, veilige looproutes en voldoende afstand zijn een vanzelfsprekendheid bij De Tuin van 2020.

Mocht het onverhoopt zo zijn dat de optredens in De Tuin alsnog moeten worden gecanceld, bijvoorbeeld doordat het COVID-19 virus opnieuw opbloeit, dan zullen bezoekers daar geen enkele hinder van ondervinden. Artiesten en organisatie garanderen dat bezoekers hun aankoopbedrag wordt teruggestort.

De Tuin focust zich op intieme optredens van bands en artiesten. Letterlijk tussen het groen genieten van de beste muzikanten. Het Strand is eenzelfde initiatief maar dan ingevuld met elektronische muziek door DJ’s op het strand.